Yoga, Pilates, Mindfulness

Op Retreat in Malvoisin

Meer en meer mensen vinden ons voor een yoga, pilates of een mindfulness retreat “Me Time”.

Op deze pagina ziet de opstelling van de vakantiewoning voor uw groep yoga, pilates of mindfulness.

U beschikt over de volledige woning met de 9 slaapkamers, waarbij alle kamers over een volwaardige badkamer beschikken met toilet.

Praktijkruimte: Deze ruimte bedraagt 5 meter op 11 meter en is voorzien van vloerverwarming. Vooraan en achteraan zijn er grote vensters (de originele poort van de hoeve) met heel veel lichtinval. Deze vensters zijn voorzien van grote gordijnen.

Massage: Er kan geopteerd worden om op de bovenste kamer een massageruimte te voorzien. Deze kamer geeft uitzicht op de tuin en bestaat uit een duplex, waarbij het slaapgedeelte niet zichtbaar is tijdens de praktijk.

Eetruimte: Het eetgedeelte bevindt zicht nabij de zithoek met in het midden een haardvuur. U geniet samen aan grote boerentafels op comfortabele stoelen.

Keuken: de keuken in gescheiden door middel van hoge tafels die men kan aanpassen naar wenst. Niet elke groep wenst zijn deelnemers in de keuken. Er is een erg grote berging naast de keuken voor alle benodigdheden, alsook is er een koelcel van 600 liter. Ons professioneel fornuis met 5 gasbekken, grote electrische oven en warmhoudkast maken koken een waar plezier met zicht op de tuin.

We werken met meerdere traiteurs samen die u kunnen helpen bij het samenstellen van de maaltijden, tevens vegetarisch of veganistisch. U kan ook opteren voor ons uitgebreid ontbijt met de optie vegetarisch/ veganistisch (Bieke heeft een master in de voedings- en dieetleer).

Tuin: Deze bedraagt 100m breedte op 200m diepte. Via een haag van beuk komt men helemaal achteraan de tuin op een “soft spot” waar men rustig op zichzelf kan zijn.

Activiteit: Er zijn tal van activiteiten mogelijk in de streek, maar ook in het dorp zelf kunnen we u een leuke fotozoektocht aanbiedenof meerdere lus-wandelingen tussen 1km en 7km (al dan niet in het bos of op asfalt). Voor de sportieve mensen hebben een asfalt-loop-parkoer voorhanden van exact 6km met een hoogsteverschil van 100m.