Bezoek – Tour du Millenaire

We zijn erg trots om het derde hoogste plateau in België in onze achtertuin te hebben liggen. Op 15 min rijden via Rienne en Willerzie kom je zo bij de toren.

Bij extreem weer, worden de wegen er naartoe afgesloten en gaan we allen langlaufen in de bossen.

Bij de toren heb je een erg ruime parking, met een klein toeristisch kantoor waar je een biertje kan kopen. Daarnaast is er voor de allerkleinsten nog een mooi speelplein en staan er voldoende banken om je picknick te nuttigen.

Naast de mooie verschijning van onze toren, kan je hem ook nog eens bezoeken. Via de vele treden kom je uit op drie verschillende niveau’s. De durvers gaan tot helemaal boven op 45m hoogte en kijken zo over alles heen tot in Frankrijk.

Na het bezoek aan de toren wandel je zo de bossen in naar “Ferme Jacob”. Een erg oude hoeve die gedeeltelijk gerestaureerd werd en waar er tevens meerdere BBQ plaatsen zijn. Breng wel uw eigen roosters mee, want die durven al eens verdwijnen.

Kortom een erg leuke uitstap voor jong en oud. Erg druk wordt het er nooit en bij vertrek rij je de andere richting op en dan kom je wel via de GPS netjes opnieuw in Malvoisin uit.