skip to Main Content
0032 478 03 03 52 bieke@fermeduchateau.be
Enkel Eigen Foto’s

Enkel eigen foto’s

Enkel eigen foto’s

We staan erop om onze prospecten/klanten te geven wat we echt aanbieden. Alle foto’s worden “in huis” gemaakt door ons zelf en tonen een correct beeld van ons product.

Foto’s maken of kraken een website

Meer en meer klanten bekijken, vergelijken vakantiehuizen via hun smartphones. De tijd van een statische html website is voorgoed voorbij en dit vraagt voor een andere aanpak van de website. Door het draagbare karakter van deze smartphones, ipad, iphones, tablets, phablets … moet de kwaliteit van de foto’s omhoog en is het tijd om video toe te voegen.

Onze eerste sofa's

Oude salon van vele jaren terug.

Verzicht op tuin

Zicht op de tuin, zoals hij was in 2004.

Ouwe tijd, ouwe foto’s

Al te vaak blijven oude foto’s ergens hangen op oude pagina’s van een website en dat is fout, gezien we niet kunnen vragen aan de bezoeker om in te schatten wat een oude, vervallen foto is en wat een nieuwe is. Zo stonden op mijn HTML website die ik in 2004 gestart ben nog altijd in 2013 deze foto’s.

Pentax K5 is perfect

Met deze website komt tevens een nieuwe camera op de proppen.

Ooit gestart in 2000 met een Canon G2 (nr1), een pracht van een toestel dat na enkele jaren kapot ging.

Daarna gezocht naar een kleiner toestel, zonder te moeten inboeten in kwaliteit. Dit werd de Panasonic LX3 (nr2), een erg hoog gewaardeerd toestel dat helaas voor mij te klein bleek en geen viewfinder meer had. Dat bleef wennen om hiermee te werken.

Ik heb het toestel nooit tot zijn recht kunnen doen komen, helaas. Sinds kort heb ik nu een DSLR toestel dat waterbestendig is en heel lekker in de hand ligt. Deze Pentax K5 (nr4) is een plezier om mee te werken en biedt het grote voordeel van de verwisselbare lenzen. Ik geef graag een lijstje mee waarom ik gekozen heb voor dit toestel, mogelijks heeft u er iets aan:

  • 300€ korting : Doordat Pentax op het moment van mijn aanschaf uitkwam met de Pentax K5II, wat zonder twijfel een beter toestel is, krijg je de mogelijkheid om goedkoper in te kopen.
  • waterdicht: Mijn ervaring leert me dat België nat is, als het even kan is een spat-waterdicht toestel meegenomen. Ook de lens is spat-waterdicht.
  • underdog: Iedereen koopt Canon of Nikon. Deze zijn zeker goede toestellen, maar iets anders hebben is ook leuk.
  • gewicht: Dit toestel weegt merkelijk minder dan zijn concurrenten en ligt heel erg leuk in de hand.
  • toptoestel: Surft u even rond en zie wat voor toestellen de concurrentie aangaan met dit toestel. Dit is een topper en dat lees je overal.

Voor mijn activiteit als Scandinavische Sauna bouwer gebruik ik reeds 2 jaar het outdoor toestel Pentax WG-1 GPS (nr3) . Een super toestel, niet omdat de foto’s van de hoogste kwaliteit zijn, maar omdat je er altijd, in alle omstandigheden foto’s mee neemt.

what’s next?

Gezien mijn Pentax K5 verwisselbare lenzen heeft, lijkt het me aangewezen om hiermee te experimenteren. Het toestel is compatibel met erg oude analoge lenzen. Dit wordt mijn volgende opdracht. Leuke foto’s volgen, dat blijft de bedoeling.

Voor uw informatie

Ik voeg er nog enkele goede websites aan toe, zodat u sneller op weg bent, mocht u ook toe zijn aan een ander fototoestel.

  • dpreview.com : zowat de wikipedia als het op digitale fototoestellen aankomt. Let wel op, men is gesponsord door Canon en dat laat zich heel subtiel blijken. De Pentax K5 heeft een 83% score, uitzonderlijk.
  • pentaxforums.com : indien u ook een Pentax wenst, dan biedt deze website heel veel ernstige informatie.
Back To Top