Onze Dancook barbecue is een waar topproduct.
- Met een zware uitvoering van de rooster.
- Zeer stevig ontwerp in Inox.
- Stevig Inox deksel
- Zwenkarm met warmhoud schotel
- Top Scandinavisch ontwerp
De barbecue aanmaken
De barbecue staat in de berging. Na gebruik graag terug op zijn plaats.
Plaats de kolen/briketten in de aanmaakkorf en plaats onderaan aanmaakblokjes. Eenmaal warm, omdraaien op de donkere metalen rooster.
Het handvat verticaal inhaken in het midden van de rooster en opheffen.
Gebruik van de BBQ
Het deksel is voorzien van een luchtschuif waardoor de de warmte beter kan regelen.
Deze warmhoud schotel in Inox kan je over de BBQ zwenken en zo uw vlees dat reeds klaar is laten rusten, ofwel je u er uw groenten in laten opwarmen.
De zwenkarm is in hoogte verstelbaar voor de warmhoud schotel
Het deksel laat toe om bij veel wind, perfect te bbq'en, alsook kan u trager bakken met minder kolen.
Schoonmaak van de BBQ
De rooster poetsen doe je in het bord, met wat water, dreft en een schuurspons. Doe je dit net na het braden, dan gaat dit vanzelf.
De Inox braadkorf kan je in zijn geheel uit de BBQ halen en zo de assen in de assenbak deponeren.
De barbecue staat in de berging. Na gebruik graag terug op zijn plaats.
[printfriendly]