Het is hier leuk

Een aangenaam verblijf, alles was in orde. Een toffe wandelomgeving. Het is hier leuk!

Tot volgend jaar

Onze vijfde keer in la ferme du Chateau. Het wordt hier stilaan een beetje onze “thuis”.’t Was weer veel te vlug voorbij. Lekker eten, veel plezier, wat willen we nog meer …. Goede keuken, leuk huis en vriendelijk onthaal door Christophe & Bieke.

De perfecte accommodatie

We zijn hier al 2 keer geweest en het was elke keer weer leuk. Het is hier heel tof en gezellig met een toffe tuin. – Dank voor de vele practische tips en de perfecte accommodatie.

Mooiste, properste en oerdegelijke verblijfplaats

Voor de 2x hebben we ons jaarlijkse familieweekend hier doorgebracht. Dit blijft voor ons de mooiste, properste en oerdegelijke verblijfplaats. Komen vast en zeker nog eens terug.

Moeke haar 60ste verjaardag

We waren hier om moeke haar 60ste verjaardag te vieren. Wat een prachtig en verrassend feest gans de familie. Iedereen super enthousiast over deze prachtige verblijfplaats en heerlijke kost. We hoorden heel veel complimentjes en wellicht homen een aantal van de genodigden nog terug! Speciale dank aan Bieke, die voor ons klaar stond om een handje toe te steken.

Te kort

Het mocht zeker nog zo lang duren !!

Meer dan content

Wat een super weekend was me dat! Met 30 man – niet evident – op bezoek bij Bieke & Christophe en ALLE 30 méér dan content!! MEGADEMAX lekker ontbijt, SUPERZACHTE bedden om heerlijk in te slapen … en er niet meer uit te willen, ware het niet dat het hier TE LEUK is om in bed te blijven, de kids waren we eigenlijk bijna vergeten omdat ze overal wel een leuk plekje vonden om te ravotten! ONGELOOFELIJK netjes & alles tot in de puntjes verzorgd …. hm …. conclusie : TOT VOLGEND JAAR, Jipieee

Zeer geschikt voor familievakanties

De familie lievens is zeer tevreden vertrokken, na een week spelen in de blokhut, eten geven aan het neerhof, petanken, de glijbaan, na een week knutselen aan de grote tafel, na de plonspartijtjes in de rivier en de wandelingen in Vencimont. Het huis is “zeer geschikt voor familievakanties” met veel open, groene ruimte, spelmogelijkheden en de vriendelijkheid van Bieke & Christophe. Het eten was om vingers van af te likken. We zullen zeker terugkeren.

Alles TIP TOP

Voor de 2de keer werden we SUPER ontvangen door jullie. Alles TIP TOP. Jullie suggesties voor wandelingen, uitstappen, caféetjes … zijn steeds geniaal. We hebben ons weer geweldig geamuseerd. Heerlijk genoten van lekker eten van de traiteurdienst (een absolute aanrader), een fantastisch ontbijt als begin van elke dag en de smakelijke lunchpakketten. Dankjewel voor Alles. Tot een volgende keer!

We zijn terug

We zijn terug. De zaalvoetballers en hun aanhang. Op zaterdag voetbal Belgie – Argentinië! De voetbalsupporters hebben nu al stress, maar heeft niet mogen zijn. Zondagmiddag een wandeling gemaakt. Tot volgend jaar.

Toffe gastvrouw & gastheer

Super weekend, we vonden het geweldig. Kinderen hebben zich geamuseerd, voetballen en de kleintjes vonden het super dat ze de dieren mochten helpen eten geven. Lekker eten, toffe gastvrouw & gastheer.

Super in orde

Het was weer een gezellig weekend met de hele familie. De kinderen vonden het ook super fijne, zelfs de wandelingen. Het weer ging wat op en af, we hebben een beetje vanalles gehad, zon, regen, wind! Een fijn huis, super in orde, dus volgend jaar komen we een weekendje terug met een extra dag!

Iedereen was tevreden

We hebben hier een mooi en gezellig weekend doorgebracht naar aanleiding van mémé haar “65” verjaardag! Oud en jong van de famili: iedereen was tevreden. De weergoden waren ons ook gunstig gezind. Een zeer mooie locatie en een warm onthaal van jullie.

Dank u wel

Het mocht zeker nog zo lang duren!! Dank u wel Bieke en Christophe

Een geslaagd weekend

De familie Langers heeft hier genoten van een heerlijk weekend. Wij vierden met z’n allen paps zijn 70ste verjaardag in “Stijl”. Een geslaagd weekend!

Formidable! C’etait formidable!

Formidable! C’etait formidable! We zullen zeer proberen terug te komen. Namens de hele familie, heel erg bedankt voor de goede zorgen. Zelden zo’n compleet en mooi verzorgd huis gezien

Niets kon ons vervelen

Met zen alle naar de ardennen. Dat was even wennen. 10 groot 10 klein. Maar o zo fijn. Wandelen, eten en spelen. Niets kon ons vervelens. Het was heel fijn. Om in jullie (t)huis te zijn.

Het was perfect, zoals altijd

Het kerstweekend is hier weer voorbij gevlogen! En het was perfect, zoals altijd: Leuk en gezellig huis, mooie en gerieflijke keuken (zeer belangrijk om voor 18 personen uitgebreid te koken), vriendelijke ontvangst door Bieke & Christophe! Kortweg: top hier in la ferme du château.

Super leuk

Het was hier super leuk! Bedankt voor het lekkere eten. Het was een gezellig huis. We hebben veel plezier gehad. Het was heel lekkere chocomousse! Groetjes van ons allemaal.

Très enchantés

Très enchantés de la nuit passée chez vous. Tout était très bien: le logement, le petit déjeuner, le jardin … A refaire en famille ou avec des amis. Nous ne manquerons pas de recommander vos chambres. Grand merci.

Fantastische wandelingen

We hebben hier fantastische wandelingen gemaakt. We zijn “de stelling van Amsterdam”. Christophe raadde ons een paar mooie routes aan. Allen mooi afwisselend en wat kom je hier weinig medewandelaars tegen! Onbegrijpelijk in zo’n heerlijk gebied.
Het huis functioneerde prima, de keuken is prima, de bedden, de meubels, de tuin, het uitzicht, de dieren, alles was goed. O ja, en het bier natuurlijk!

Het was TOP!

Het was een spannend avontuur. Supertof gewandeld in prachtige natuur. Een fantastische verblijfplaats met supervriendelijke mensen.
Wij hebben ervan genoten.
Het was TOP!
Alles was tot in de puntjes verzorgd: ontbijt, lunchpakketten, avondeten…
Ook het rescu-team tijdens onze nachtdropping in hevig onweer zullen we nooit vergeten.
De kinderen genoten van alle extra’s die jullie speciaal voor hen voorzien hadden!
Bedankt, we komen zeker terug!

Cache zoeken

We hebben het mooie weer meegebracht uit Vlaanderen!
Zaterdag een mooie wandeling gemaakt in Frankrijk!
Zondagmorgen eieren met spek eten en daarna een cache zoeken. Voor de rest alles in orde!

De kamers erg netjes

Lieve Mensen, Hebben met ons allen er erg van genoten! Prachtdagen met onze kleinkinderen, jammmer dat het zo kort was.
We komen zeker nog eens terug. Ook het ontbijt was perfect!! En de kamers erg netjes (overal trouwens) kortom een zeer aangenaam verblijf!!

wij komen zeker terug

Heel laat toegekomen. Heel vroeg terug moeten vertrekken, maar … wij komen zeker terug!! Het moet hier wel fantastisch zijn voor een langer verblijf!
Bedankt voor zoveel moeite dat jullie hebben gedaan voor ons heel kort verblijf.

Een schot in de roos

Een schot in de roos. Alles is een beleving bij jullie. Vriendelijk, geen moeite te veel en wat betreft de schitterende indeling: aan alles zie je dat er ook is nagedacht in combinatie met een fijne smaak.
Ga vooral door op deze weg en wij hopen een keer te mogen aanschouwen dat zelfs de lift is aangebracht. Tot ziens.

Zo een gastvrijheid hebben wij nog nooit ervaren

Zo een gastvrijheid hebben wij nog nooit ervaren. Het was geweldig, het ontbijt supper, de tijd dat jullie met de gasten doorbrengen ongeloofelijk, schitterend. Bedankt en tot ziens.

Reuzeweekend achter de rug

We hebben een reuzeweekend achter de rug! Dit is een ideale locatie om met familie & vienden samen te zijn.. Mooie kamers ,inrichting idem dito. Alles ademt karakter van een hoeve en je beht alle luxe die nodig is. Ook het eten was een topper en werd door iedereen zeer gewaardeerd.
De keuken van alles voorzien en mijn echtgenote kan het weten als kok!
We hebben ook meer respect voor de bever gekregen; wandeling tof en gids was zeer goed! Mooie streek ook om te wandelen…
We gaan zeker reclame maken en als de gelegenheid zich voordoet komen we zeker nog eens terug.

Betterijen zijn weer opgeladen

Mooie locatie, ruim, iedereen was het erover eens om volgend jaar terug naar hier te komen, dus hebben we reeds een datum vastgelegd.
Betterijen zijn weer opgeladen en we hebben weer kunnen bijpraten met de ganse grote familie, want zo vaak zien we elkaar door het jaar niet.

Gezellig en huiselijk ingericht

Bedankt voor het gebruik van jullie gîte. Leuk, gezellig en huiselijk ingericht, héél proper en een lekker ontbijt!

fantastische eigenaar en eigenares

Genoten van een heerlijk weekend, een geweldig huis en een fantastische eigenaar en eigenares.

voor alle leeftijden, groot tot heel klein

Oud en nieuw vieren met de hele familie is zo speciaal. Helemaal wanneer niet iedereen dicht bij elkaar woont, maar verspreid is over de wereld. Dit huis is zo geschikt voor alle leeftijden, voor groot tot heel klein. Nu nog een foto maken met de hele familie erop en dan allemaal weer naar huis…. Waar dan ook .

leven als god in Malvoisin

Beste, Ik geef het niet graag toe maar hier vonden we het zoveelste bewijs van de Westvlaamse degelijkheid, hun ondernemersschap maa bovenal hun gastvrijheid. Vanaf nu is het adagium niet meer “leven als god in Frankrijk” maar, leven als god in Malvoisin à la Ferme du Château … Ven harte en tot volgend jaar

Tot volgende jaar

Een grote dank u wel. Het was weer eens fantastisch, een heerlijke plek! En de moederdag-verrassing … daar kon geen enkele van onze mannen tegenop ;-) Tot volgende jaar.

De rust, de locatie

Na zowat twintig jaar vonden vijf jeugdvrienden elkaar hier terug, dit keer met hun respectievelijke gezinnen. De rust, de locatie, de omgeving en de klantvriendelijkheid maakten van deze reünie een onvergetelijke gebeurtenis. Met dank voor de gastvrijheid!

Het was weer eens fantastisch

Het was weer eens fantastisch!! Prachtige vakantiewoning om met ons allen van te genieten!! Tot volgende keer.

dat ons ‘t langst zal bijblijven

Toegekomen in echte paasstemming, Paasbloemen op tafel, artisanale paaseitjes, en de glimlach van Bieke en Christophe. In de twintig jaren dat wij samen op weekend gingen, is dit wel het weekend dat ons ‘t langst zal bijblijven.

Een huis zoals “thuis”

Dit was onze derde kerstmis, hier in “La ferme du Chateau” en het was weer een leuke ervaring! Een huis zoals “thuis”, warm en gezellig. Een vriendelijke ontvangst door Christophe en Bieke! We komen volgend jaar zeker terug! Enkel het weer is voor verbetering vatbaar!

Zeker & vast tot ziens

Bedankt voor de goede ontvangst en de gastvrijheid! Ik zal zeker over jullie chateau vertellen in onze zaak CASAYA SPA te Melsele. Zeker & vast tot ziens.

één van de mooiste

Al zo’n 20 jaar vieren de mannen met gezin oud en nieuw samen, inmiddels een groep van 28 pers. Deze locatie was één van de mooiste van de afgelopen jaren. De oliebollen traditie is voor dit jaar vervangen door het bakken van Belgische wafels! Voor herhaling vatbaar, volgend jaar zitten we in de Polder, wie weet het jaar daarop?

zeer mooie verzorgde locatie

Via Ardense binnenwegen goed toegekomen in de Ferme du Château om de 50 jarige huwelijksverjaardag te vieren van oma & opa. La Ferme du Château is een zeer mooie verzorgde locatie met alles erop en eraan met een stevig ontbijt. Deze locatie kunt u met een gerust hart aanraden bij iedereen. Christophe & Bieke, proficiat! Doe zo verder

zeer positieve plaats

Bedankt voor de goede zorgen. We werden warm onthaald. ‘t was hier reuze, tot de volgende. Een zeer positieve plaats prettig te vertoeven. Bij leven en welzijn… ik kom zeker nog terug! Proficiat met dit mooie vakantieverblijf

Malvoisin is de BESTE plaats

Al zowat 30 jaar trekt de familie Van Langendonck, nu aangegroeid tot 24 man, elk jaar in februari op familieweekend naar de Ardennen. Telkenjare zoeken wij een andere plaats. En dit jaar is de familie unaniem: Malvoisin is de BESTE plaats die wij ooit gehad hebben! Wij denken serieus aan de traditie te verlaten en hier terug te komen. Misschien eerder in de zomerperiode. Bedankt en tot ziens!

zalig genieten op “de boerderij”

‘t Was hier weer zalig genieten op “de boerderij” alles TIP TOP in orde, supergezellig en het eten was fantastisch! We hopen volgend jaar op een vervolg.

‘t Was super leuk

Dank u wel voor het leuke weekend! ‘t Was super leuk!

Heerlijk genoten

!!! *warm zonnetje *lekkere BBQ *alles voorhanden! *plezant gezongen *mooie omgeving! *gekubt in de tuin(zelfs de 80 & 82 jarige) *prachtig huis! *vriendelijke ontvangst!

Ons huwelijk

17 Augustus zal voor ons altijd een speciale dag blijven! Ons huwelijk gevolgd door een spetterend weekend in la ferme du chateau! Het beste en warmste weekend van de eeuw! Dikke merci! Het was subliem!

Tot volgend jaar

Onze appreciatie voor de prima ontvangst en de blijvende inspanning die jullie leveren om de accomodatie op peil en/of verbetering te houden. Ons jaarlijkse kerst-nieuwjaarsreunië is al voor de derde keer zeer geslaagd geweest. ‘t Zijn goei die terugkomen. Prima kerstboom. Tot volgend jaar.

Mémé en pépé zijn 50 jaar getrouwd

Mémé en pépé zijn 50 jaar getrouwd! Dat is een goed moment om met al de nakomelingen een weekendje naar de ardennen te gaan. We hebben alle 25 een schitterend verblijf gehad. Het is een prachtige streek en een accomodatie om trots op te zijn.

prachtig huis en weekend

Tegen onze wil, moeten we weer vertrekken! Dankbaar nemen we afscheid van een prachtig huis en weekend! Terug komen doen we zeker, misschien niet als dezelfde groep, maar we onthouden en vergeten nooit! De beste groeten

prachtige verblijf

Proficiat met jullie prachtige verblijf. Wij hebben genoten van jullie ontvangst en de prachtige wandelen. Prachtige week gehad. Thx voor het gezellige rokerssalon (stal) en het kadertje aan de muur. Voelde me welkom!

verrassingfeestje

Als verrassingfeestje voor Mister Roby himself en zijn 50e verjaardag werd deze wondermooie en superpraktische gite nogmaals gevuld tot aan de laatste kamer. Geweldige formule met de zeer sympatieke en gastvrije eigenaars Bieke & Kristof, met bijzondere dank!

piekfijn in orde

Het was zeer goed. Mooie kamers, grote keuken, dus zeer goed. Alles piekfijn in orde!

zeer mooi en gezellig kerstweekend

We hebben hier een zeer mooi en gezellig kerstweekend doorgebracht. Oud en jong van de familie: iedereen was zeer tevreden. Een mooi en gezellig huis, een zeer praktische en gemakkelijke keuken voor onze twee “koks” (hobbykoks!). Een vriendelijk onthaal daarbovenop! We zullen hier zeker nog terugkomen!

Fantastisch verblijf

Zoals aan alle mooie liedjes komt er veel te snel een einde. Onwetend waar we in terechtkwamen vielen we met zijn allen van de ene verrassing in de andere. Fantastisch verblijf, lekker ontbijt en een ongelofelijk kader. Vriendelijke, warme ontvangst, doe zo voort.

Dikke van Daele

Beste Bieke en Christophe Als de “Dikke van Daele” in herdruk gaat, zal het woord “fantastisch” een nieuwe betekenis krijgen en zullen jullie als uitleg kunnen lezen:
“fantastisch” betekent “La Ferme du Château” te Malvoisin waarbij vriendelijkheid, hartelijkheid en bereidwilligheid hoog in het vaandel worden gedragen door de eigenaars.
We hadden een fantastisch weekend en wensen jullie nog heel veel succes in de toekomst.

Très enchantés de la nuit

Très enchantés de la nuit passée chez vous. Tout était très bien: le logement, le petit déjeuner, le jardin… A refaire en famille ou avec des amis. Nous ne manquerons pas de recommander vos chambres. Malgré la pluie , vous nous avez apporté un grand soleil par votre accueil et votre gentilless. Nous reviendrons!