Corona update tot 09/11. In een vakantiehuis dienen dezelfde regels als thuis gevolgd te worden. Daarom bieden we u nu de extra mogelijkheid om te logeren in kamer en ontbijt formule.

Netjes gepoetst

Met oog voor detail

Ontspanning

Grote tuin, GO-carts
Pooltafel, Netflix
Kicker, Strips

Geniet van de essentie van het leven.

Laat je onderdompelen in een bad van echtheid

Ferme du Chateau in Malvoisin, dè plek om la vraie vie te ontdekken of herontdekken.

Gelegen aan de rand van het dorp, vlakbij het bos, staat onze verbouwde oude hoeve, waarin we workshop-, vakantiegasten en bedrijven van bij aankomst tot vertrek onderdompelen in al het heerlijks dat het leven-zoals-het-bedoeld-is te bieden heeft.

Je voelt het al als je de snelweg verlaat: de stress glijdt van je af, je agenda wordt onbelangrijk, en zo ook de behoefte aan materiele luxe en uiterlijk vertoon. Dit is de plek waar je van ‘s morgens tot ‘s avonds rondkuiert op sloffen of blote voeten. Proevend van puur & authentiek genoegen binnenshuis, tot de rijkdom van de natuur en al wat ze voor drukke mensen verbergt daarbuiten.

Hoewel zoveel eenvoud primair comfort zou kunnen laten vermoeden, is eerder het tegenovergestelde waar : ongezien heerlijke rijke artisanale ontbijt-buffetten met home-made gebak van brood en scones, over brioche en brownies tot wafels en worteltaart, alles met en zonder gluten, met en zonder suiker, of met en zonder lactose en een bierkelder met meer speciale oude gerijpte bieren dan je in menig café kunt vinden, … en een bijzonder professioneel uitgeruste keuken waarin je zelf mag koken, of je eigen kok aan het werk mag zetten, zijn je deel. De hoeve huur je namelijk af voor je familie, je groep, je collega’s of je vriendenkring, incluis de grote tuin met petanqueveld & boerenpaard.

Moestuiniers, yogi’s en hippe stadsvogels komen er workshops volgen, maar je kan net zo goed lekker in groep komen niksen. Wie liever binnen blijft kan slapen tot na de middag in één van de heerlijk zachte bedden, of zich bij de grote open haard nestelen met een boek, een tijdschrift of een gezelschapsspel naar keuze.

Wie het nog actiever zoekt trekt naar buiten, de grote tuin in, naar de bloemen, het plukfruit, de groenten en kruiden … Of vraag een bezoek aan de open XXL-serre.

Ik vertelt je bij interesse alles over mijn 80 kippen die het hele terrein regeren samen met Etna, ons authentiek Ardeens trekpaard. Ik laat je zien hoe ik erin geslaagd ben 8 verschillende bijzondere kleuren van eieren te creëren met mijn kakelende dames, en wijdt je in in de discipline van puur kippengeluk. Of ik zet je op wandel in één van de nabije bossen, met zelf uitgestoken wandelingen en spelletjes waarin hij voor een unieke milieuvriendelijke bewegwijzering heeft gezorgd : een hout-oogst-wandeling, een paddenstoelen-pluk-wandeling, of een sporenwandeling op zoek naar everzwijnen & herten … het kan allemaal.

Daarna wacht een warm bed, een heerlijke douche of bereiden jullie samen een heerlijk diner klaargemaakt op hun Lacanche gasfornuis.

En morgen kan het weer helemaal van voorafaan beginnen

Eten met zicht op de tuin

 Rustig gelegen kwalitatief hoogstaand verblijf in de Ardennen

 

Onze groepsaccommodatie is niet aangewezen voor groepen die luidruchtige activiteiten plannen.

Huisdieren niet toegelaten.