We ontvangen reeds meer dan 10 jaar gasten die iets speciaals wensen of iets te vieren hebben. We hebben er onze missie van gemaakt om deze wensen telkens om te zetten in een onvergetelijk verblijf, met groot succes.
U vindt hier een voorbeeld van een aantal dergelijke verblijven, zodat u zich een idee kan vormen wat we kunnen aanbieden. Niets houdt u tegen om de maaltijden en activiteiten te combineren of om ons iets anders te vragen.
Met het verwenarrangement als basis zijn alle combinaties mogelijk.
Vraag ons ook naar specifieke voorwaarden voor extra kleine groepen onder de 18 personen.

Bedrijven Off-Site

Hier ligt de nadruk vooral op het samen brainstormen, werken in kleine groep. Dit arrangement is mogelijk tot maximaal 18 volwassenen.

Als gewezen IT consultant weet Christophe perfect wat uw noden zijn om van deze Off-Site een succes te maken.

Bij de voorbereiding zijn we het verlengstuk van uw HR department om alles zo snel en eenduidig af te spreken. Verwacht van ons uiterste discretie en een perfecte hotelservice.

Oma is jarig

Zowat de meest gevraagde formule. Iedereen wil wel eens zijn Oma of Opa in de watten leggen.

We zorgen voor een bloemetje op de slaapkamer en zorgen voor een mooie mix aan activiteiten voor alle leeftijden. Dit is de uitgelezen kans voor het organiseren van uw familiekwis.

Niemand hoeft te koken, alle maaltijden worden netjes aangeleverd en gaan onze Lacanche warmhoudkast in.

Familieweekend

Fun, fun en nog eens fun voor de ganse familie. Breng gerust die VTT fietsen mee en neem de oudere generatie de bossen in. Stevige wandelaars nemen wandeling 48 voor hun rekening langs het rotsenparkoer.

Het ontbijt is voorzien van alle fijne dat de Ardennen te bieden hebben. Proef vooral van de notencake van Bieke en vraag haar gerust naar het recept.

Verrassingsweekend

De kinderen boeken een kamer met ontbijt bij ons voor hun ouders. De verrassing is compleet als in realiteit alle vrienden en familie reeds aanwezig zijn en alles in het uiterste geheim met ons hebben afgesproken.

Bij de voorbereiding komen de organisatoren langs om alle mogelijkheden en activiteiten te bekijken, zodat eenmaal terplaatse alles vlotjes verloopt.

Avontuur met de kids

De kinderen staan centraal en spelletjes binnen en buiten vormen de rode draad tijdens jullie verblijf. Een topmoment voor jullie creativiteit. Een lekkere BBQ sluit de zaterdag af en daarna nog een rondje weerwolven met de ganse bende.

In de vakantiewoning liggen tientallen gezelschapsspelen en vraag ons gerust naar ons overzicht aan buitenactiviteiten op PDF. Zo kan je tijdens de voorbereiding in hogere versnelling starten inplannen.

Yoga, Pilates, Mindfulness

Met enige trots mogen we zeggen dat verschillende groepen onze vakantiewoning boeken voor een midweek of weekend totale Zen. De woning wordt specifiek aan de noden ingericht en we zorgen ervoor dat uw organisatie vlotjes verloopt.

Voor startups hebben we specifieke tips om het kostenplaatje bij het organiseren te overzien en juist in te schatten.

Sleep & Breakfast

Het perfecte arrangement voor een busuitstap of een doortocht. We helpen jullie om de avond leuk in te kleden, lekker te eten en s’morgens een stevig ontbijt want er wacht een leuke, volle dag aan activiteiten.

Ooit heeft een bus vol Femma-vrouwen een initiatie Krav-Maga (extreme zelfverdediging) gevolgd. Hilarisch en de topper van hun busuitstap.

Kleine groepen tot 12 personen

Onze vakantiewoning is zodanig opgezet dat je tevens met een kleinere groep kan komen overnachten. Hierbij sluiten we de bovenste verdieping af.

Heel veel comfort en ruimte aan een verlaagde prijs.