Op avontuur met de kids in de Ardennen

Bij aankomst leven de kinderen zich onmiddellijk uit in de tuin en op de gocarts. Onder het genot van een trappistje kan u de zorgen van de voorbije werkweek van u laten afglijden. Dan is het tijd voor een zelf meegebrachte kaasschotel. We maken het niet te laat want ‘s morgens moet u vroeg uit de veren voor een drukke dag.

Na het ontbijt vertrekt u richting Chevetogne. De koelboxen met het lunchpakket zitten in de auto. De kinderen, zowel klein als groot, kunnen een hele dag ravotten in dit speelparadijs. Ook met buggies kan u hier overal naartoe. Eenmaal terug thuis en gedoucht, wacht u een heerlijke barbecue met een buffet van verse groentjes, aanschuiven maar …

De volgende morgen wordt u weer verwend met ons uitgebreid streekontbijt. Daarna gaan we samen met de kinderen de kippen voederen en krijgen ze meer uitleg over de kerkuil die bij ons woont. Het ontleden van een braakbal maakt het geheel kompleet. Na het ontbijt wordt de groep in twee groepen ingedeeld, die de fotozoektocht in het dorp zo goed mogelijk proberen te volbrengen. Ideaal voor jong en oud. Over de middag spaghetti want daarna maken we ons klaar voor de dropping. In twee groepen worden de ouders met kinderen gedropt en na 1u30 wandelen en zoeken komt iedereen moe maar tevreden terug op de hoeve (Ouders met hele kleine kinderen gaan naar het kinderpark voor een dag vol kinderpret). Nog even genieten van de laatste zon en dan is het helaas alweer tijd om de koffers te pakken.