Verrassingsweekend in de Ardennen is ongedwongen genieten

Doordat enkel de organisator op de hoogte is van het verrassingsweekend in de Ardennen, is het voor de groep extra leuk arriveren op de hoeve.

De sfeerverlichting brandt, alsook het haardvuur. De tafel is mooi gedekt en de koelkasten zitten vol lekkernijen. Ontspanning vanaf het eerste moment. Een lichte maaltijd is voorzien. Voor wie later aankomt, kan de schotel vlug nog eens in de oven. Op zaterdagmorgen staat iedereen om 9 u stipt aan de ontbijttafel, u hebt immers een drukke dag voor de boeg. Om 10u30 vertrekt het konvooi. Een survivalparkoers staat als eerste op het programma. Spanning verzekerd voor alle leeftijden.

Moe maar voldaan keert u terug naar de hoeve, een verkwikkende douche nemen en dan een bezoek aan een gepassioneerde imker. Ook de kennismaking (van zeer nabij) met de roofvogels is een aparte ervaring. ‘s Avonds doet u zich tegoed aan een authentieke beenhesp uit de oven. Nog net voor het slaapmutsje even naar buiten met de zaklampen voor een kleine wandeling op de heuvels van Malvoisin. De volgende morgen wacht u terug een stevig ontbijt en daarna op weg door de bossen.

S’avonds is er beenhesp uit de oven.

De volgende afspraak is in een gezellige taverne waar u uw meegebrachte broodjes nuttigt onder het genot van een heerlijk streekbiertje. Na de lunch splitst de groep zich in wandellustigen en diegene die moe maar voldaan terug naar de vakantiewoning gaan met de auto’s. Het weekend eindigt met een vrije namiddag. Gewoon lekker keuvelen op het terras of nog even een bezoek aan het boekendorp Redu, alles kan.