Oma is jarig en we zetten ze in de bloemetjes

Op vrijdagavond komt de hele familie aan op de hoeve want oma is jarig, De ardeense lasagnes zijn een perfecte oplossing, ook voor de laatkomers. Oma wordt de avond zelf nog in de bloemetjes gezet bij het haardvuur .

Op zaterdag verzorgen we uw ontbijt: verse chocolademelk, verse eitjes, Ardeense ham, … Na een korte platte rust vertrekt u in de namiddag voor een bezoek aan het unieke Wildpark van de Grotten van Han. Te voet of met het treintje gaan jullie op avontuur  in het 250 hectare groot domein. U geniet er van adembenemende uitzichten en de vele dieren. Het belooft een prettige namiddag te worden voor zowel jong als oud.

Eenmaal terug staat er een mooi Ardeens buffet klaar. Samen met verse groentjes en een streekbiertje/trappist kunt u genieten van de lekkernijen van onze streek.
s’Avonds is er tijd voor ontspanning: de ouderen zetelen met een fijn glas wijn in de sofa’s dicht bij het brandend vuur. De jongeren begeven zich naar hun eigen stekje met tafelvoetbal en biljart of zetten zich rond de tafel voor een spel uit onze uitgebreide spelotheek.

De volgende morgen staat het ontbijt terug voor u klaar.  Hierna vertrekt u voor een mooie wandeling met als eindstation een heerlijk  restaurant volgens het door U gekozen kader.

In de namiddag nog even genieten van het samen zijn en dan kan u alweer dromen van een volgend weekend in de Ardennen want volgend jaar is oma terug jarig.