Gezellig samen op familieweekend

Op zoek naar een geschikte locatie voor een gezellig weekendje genieten met de hele familie?

Opa, oma, kinderen en kleinkinderen, ruimte genoeg tot 30 personen.

Na maanden spanning is het eindelijk zover, op vrijdag druppelt geleidelijk iedereen van de familie binnen. In de stal staat een uitgebreide collectie streekbieren ter beschikking, op vraag ook wijn en cava, water en limonade (of u brengt die zelf mee). Geen uren werk in de keuken want een vers spaghettipakket staat klaar om de hongerige magen te vullen. En dan een avond lang gezellig bijpraten. Eenmaal de kindjes in bed, ook even rust voor de volwassenen.

De volgende morgen wordt u wakker van de geur van verse koffie. De ontbijttafel staat reeds gedekt.  Terug met z’n allen aan de grote tafels voor een stevig ontbijt. Een korte wandeling door het dorp en de bossen verfrist even de neus. Terug op de hoeve kunnen de kinderen zich uitleven op de trampoline of de gocarts, voor de ouderen een spelletje petanque of kubbing.  Intussen werden de stokbroodjes voor ’s middags reeds aangeleverd want de tijd is kort … om 14 u wordt u immers verwacht in Graide voor een rondleiding in de imkerij, gevolgd door een roofvogelshow. ’s Avonds wordt u verwend met een heerlijke ovengebakken ham uit de streek. De avond wordt nog lang met een leuke familiekwis, bierproeverij of familiefoto’s op het grote scherm.

Zondagmorgen is de ontbijttafel alweer rijkelijk gevuld: vers sinaasappelsap, heerlijke ham en andere artisanale charcuterie, kaas, honing uit de streek, fruit, verse yoghurt, huisgemaakte cake … De kinderen zorgden voor een glaasje Cava. Het is immers tijd voor uitgebreid zondags ontbijt …

’s Middags nog de laatste restjes van het weekend verorberen en dan keert iedereen stilletjes aan weer huiswaarts, met een heerlijk weekend in het geheugen gegrift.