Sleep & Breakfast

Tijdens de midweek kan u ook als groep onze vakantiewoning huren in een kamer- en ontbijtformule voor 1 nacht.

We ontvangen u persoonlijk en helpen u graag met organisatie van wandelingen, fietsroutes of uitstappen in de streek.

We zorgen voor opgemaakte bedden en badhanddoeken en ’s morgens een heerlijk streekontbijt.

Kleine groep tot 12 personen

Profiteer aan verlaagd tarief van de ruimte en het comfort

vanaf 9/10/20  tot 9/11/20: toegelaten aantal personen in de woning
= uw gezin + 4 andere personen (kinderen jonger dan 12 niet inbegrepen) met een maximum van 10 personen (uitgezonderd kinderen jonger dan 12 jaar)

Er is in ieder geval genoeg ruimte om samen op vakantie te gaan en toch afstand te houden.

Geniet samen van een kwaliteitsvol verblijf zonder andere gasten op ons domein, extra veel ruimte binnen en buiten (150 m² leefruimte op het gelijkvloers, elke kamer een eigen badkamer, grote tafels).
U beschikt over het gelijkvloers en de eerste verdieping met 5 slaapkamers elk met eigen badkamer.
De ontspanningsruimte met biljart, tafelvoetbal, Stadia gaming en smart TV op de tweede verdieping kan je er optioneel bijnemen.

Midweek Home & Breakfast

Tijdens de midweek kan u ook als groep onze vakantiewoning huren in een kamer- en ontbijtformule voor 1 nacht.

We ontvangen u persoonlijk en helpen u graag met organisatie van wandelingen, fietsroutes of uitstappen in de streek.

We zorgen voor opgemaakte bedden en badhanddoeken en ’s morgens een heerlijk streekontbijt.

Familieweekend

Gezellig samen op familieweekend

Op zoek naar een geschikte locatie voor een gezellig weekendje genieten met de hele familie?

Opa, oma, kinderen en kleinkinderen, ruimte genoeg tot 30 personen.

Na maanden spanning is het eindelijk zover, op vrijdag druppelt geleidelijk iedereen van de familie binnen. In de stal staat een uitgebreide collectie streekbieren ter beschikking, op vraag ook wijn en cava, water en limonade (of u brengt die zelf mee). Geen uren werk in de keuken want een lekker Italiaans buffet staat klaar om de hongerige magen te vullen. En dan een avond lang gezellig bijpraten. Eenmaal de kindjes in bed, ook even rust voor de volwassenen.

De volgende morgen wordt u wakker van de geur van verse koffie. De ontbijttafel staat reeds gedekt.  Terug met z’n allen aan de grote tafels voor een stevig ontbijt. Een korte wandeling door het dorp en de bossen verfrist even de neus. Terug op de hoeve kunnen de kinderen zich uitleven op de trampoline of de gocarts, voor de ouderen een spelletje petanque of kubbing.  Intussen werden de belegde broodjes voor ’s middags reeds aangeleverd want de tijd is kort … in de namiddag vertrekt u immers voor een avontuurlijke ladderwandeling. ’s Avonds wordt u verwend met een heerlijk fijnproevers menu. De avond wordt nog lang met een leuke familiekwis, bierproeverij of familiefoto’s op de grote SmartTV.

Zondagmorgen is de ontbijttafel alweer rijkelijk gevuld:  croissants, heerlijke ham en andere artisanale charcuterie, kaas, honing uit de streek, fruit, verse yoghurt, pannekoeken, huisgemaakte cake … De kinderen zorgden voor een glaasje Cava. Het is immers tijd voor uitgebreid zondags ontbijt …

’s Middags nog de laatste restjes van het weekend verorberen en dan keert iedereen stilletjes aan weer huiswaarts, met een heerlijk weekend in het geheugen gegrift.

 

Bedrijven Off-Site

Uw bedrijf zit bij ons perfect voor uw volgende :

  • brainstorming
  • team off-sites
  • workshops met gastspreker (vraag ons naar de sprekers)
  • trainings
  • directie-retraite
  • vergaderingen
  • cursussen
  • familyday
  • human capital

Er zijn verschillende polyvalante ruimtes, een professioneel en snel WIFI netwerk alsook diverse ontspanningsmogelijkheden.

Alle 9 kamers heeben een ensuite badkamer, ideaal voor een select gezelschap van 9 personen of tot 18 personen in team verband.

Een workshop met gastspreker verrijkt uw verblijf. We hebben diverse partners die dit terplaatse of in de buurt voor u kunnen verzorgen.

De bierkelder met de vele trappisten krijg je er zo bij. Een aangepaste bierproeverij met “vintage beers uit eigen kelder” kan u als extra erbij boeken.

De pooltafel staat tevens tot uw beschikking voor een fijn moment onder collega’s.

We maken graag een offerte op maat op basis van uw behoeften en verwachtingen inzake maaltijden en activiteiten. Hotel-service en ontbijt zijn standaard inbegrepen.

De combinate van de huiselijke gezelligheid en een professionele service zorgen voor het gegarandeerd welslagen van uw event.

U dient ons enkel de contactpersoon van uw HR department door te geven en we regelen alles volgens uw voorgesteld budget.

Avontuur met de kids

Op avontuur met de kids in de Ardennen

Bij aankomst leven de kinderen zich onmiddellijk uit in de tuin en op de gocarts. Onder het genot van een trappistje kan u de zorgen van de voorbije werkweek van u laten afglijden. Dan is het tijd voor een zelf meegebrachte kaasschotel. We maken het niet te laat want ‘s morgens moet u vroeg uit de veren voor een drukke dag.

Na het ontbijt vertrekt u richting Chevetogne. De koelboxen met het lunchpakket zitten in de auto. De kinderen, zowel klein als groot, kunnen een hele dag ravotten in dit speelparadijs. Ook met buggies kan u hier overal naartoe. Eenmaal terug thuis en gedoucht, wacht u een heerlijke barbecue met een buffet van verse groentjes, aanschuiven maar …

De volgende morgen wordt u weer verwend met ons uitgebreid streekontbijt. Daarna gaan we samen met de kinderen de kippen voederen en krijgen ze meer uitleg over de kerkuil die bij ons woont. Het ontleden van een braakbal maakt het geheel kompleet. Na het ontbijt wordt de groep in twee groepen ingedeeld, die de fotozoektocht in het dorp zo goed mogelijk proberen te volbrengen. Ideaal voor jong en oud. Over de middag spaghetti want daarna maken we ons klaar voor de dropping. In twee groepen worden de ouders met kinderen gedropt en na 1u30 wandelen en zoeken komt iedereen moe maar tevreden terug op de hoeve (Ouders met hele kleine kinderen gaan naar het kinderpark voor een dag vol kinderpret). Nog even genieten van de laatste zon en dan is het helaas alweer tijd om de koffers te pakken.

Verrassingsweekend

Verrassingsweekend in de Ardennen is ongedwongen genieten

Doordat enkel de organisator op de hoogte is van het verrassingsweekend in de Ardennen, is het voor de groep extra leuk arriveren op de hoeve.

De sfeerverlichting brandt, alsook het haardvuur.  Alles is netjes gepoetst.  Ontspanning vanaf het eerste moment. Een quichebuffet is voorzien. Voor wie later aankomt, kan alles in de warmhoudkast.

Op zaterdagmorgen staat iedereen om 9 u stipt aan de ontbijttafel, u hebt immers een drukke dag voor de boeg. Om 10u30 vertrekt het konvooi. Een survivalparkoers staat als eerste op het programma. Spanning verzekerd voor alle leeftijden. Moe maar voldaan keert u terug naar de hoeve, een verkwikkende douche nemen en dan terug op weg voor een bezoek aan een gepassioneerde imker. Ook de kennismaking (van zeer nabij) met de roofvogels is een aparte ervaring, een broodje en drankje zijn ter plaatse voor u voorzien. ‘s Avonds doet u zich tegoed aan een authentieke beenhesp uit de oven. Nog net voor het slaapmutsje even naar buiten met de zaklampen voor een kleine wandeling op de heuvels van Malvoisin.

De volgende morgen wacht u terug een stevig ontbijt en daarna op weg door de bossen.

De volgende afspraak is in een gezellige taverne waar u uw meegebracht waar u kan genieten van een heerlijk streekbiertje. Hierna splitst de groep zich in wandellustigen en diegene die moe maar voldaan terug naar de vakantiewoning gaan met de auto’s. Het weekend eindigt met een vrije namiddag. Gewoon lekker keuvelen op het terras of nog even een bezoek aan het boekendorp Redu, alles kan.

Oma is jarig

Oma is jarig en we zetten ze in de bloemetjes

Op vrijdagavond komt de hele familie aan op de hoeve want oma is jarig, De ardeense lasagnes zijn een perfecte oplossing, ook voor de laatkomers. Oma wordt de avond zelf nog in de bloemetjes gezet bij het haardvuur .

Op zaterdag verzorgen we uw ontbijt: verse chocolademelk, verse eitjes, Ardeense ham, … Na een korte platte rust vertrekt u in de namiddag voor een bezoek aan het unieke Wildpark van de Grotten van Han. Te voet of met het treintje gaan jullie op avontuur  in het 250 hectare groot domein. U geniet er van adembenemende uitzichten en de vele dieren. Het belooft een prettige namiddag te worden voor zowel jong als oud.

Eenmaal terug staat er een mooi Ardeens buffet klaar. Samen met verse groentjes en een streekbiertje/trappist kunt u genieten van de lekkernijen van onze streek.
s’Avonds is er tijd voor ontspanning: de ouderen zetelen met een fijn glas wijn in de sofa’s dicht bij het brandend vuur. De jongeren begeven zich naar hun eigen stekje met tafelvoetbal en biljart of zetten zich rond de tafel voor een spel uit onze uitgebreide spelotheek.

De volgende morgen staat het ontbijt terug voor u klaar.  Hierna vertrekt u voor een mooie wandeling met als eindstation een heerlijk  restaurant volgens het door U gekozen kader.

In de namiddag nog even genieten van het samen zijn en dan kan u alweer dromen van een volgend weekend in de Ardennen want volgend jaar is oma terug jarig.